Smaksverkstedet i Stavanger er i gang

Denne våren har vi for første gang etablert Smaksverkstedet i Stavanger! Vi synes det er så stas at Smaksverkstedet kommer til stadig flere og flere kommuner. På den måten kan vi bidra til at enda flere barn og unge får en sosial matlagingsarena der de kan utforske næringsrik og bærekraftig mat og oppleve matglede i fellesskap.

Smaksverkstedet i Stavanger vår 22

Gøyalt og lærerikt

I Stavanger er vårens to kursrekker på Storhaug juniorklubb allerede godt i gang, og både barna og instruktørene har hatt det gøy og lært mye nytt.

 

Sammen har de laget både grønne pannekaker, asiatiske fiskekaker, hjemmelaget kebab og mye mer! Som alltid på Smaksverkstedet har de smakt seg frem og laget maten helt uten oppskrift. De har også brynet seg på sanseløype og flere morsomme quiz-er.

Smaksverkstedet i Stavanger vår 22

Mye matglede på Smaksverkstedet i Stavanger

Noe av det aller kjekkeste er selvfølgelig å høre at alle på Smaksverkstedet har det gøy sammen! Vi må jo bare trekke frem dette sitatet fra en av instruktørene:

«Kan ikke legge nok trykk på hvor god stemning det var i dag! Magi!»

Og vi kan selvfølgelig ikke glemme dette sitatet, som klinger ekstra godt i ørene etter at barnet først har vært litt skeptisk til maten:

«NAM! Dette var kjempegodt!»

 

Vi ser frem til flere lærerike kursøkter med fryktløs smaking med Smaksverkstedet i Stavanger!

Eirin Gjerde
Author: Eirin Gjerde

Jeg heter Eirin