Bli instruktør

Bli instruktør på Smaksverkstedet!

Vil du ha en meningsfull deltidsjobb som instruktør på Smaksverkstedet? Er du interessert i næringsrik og bærekraftig mat? Akkurat nå ser vi etter flere instruktører som være med og gi barn og unge en matglad fremtid! Interessert? Gi oss en lyd, så sender vi mer informasjon.

Hvem passer det for?

Instruktørene på Smaksverkstedet kan gjerne ha ulik fagbakgrunn, men det er en fordel om du har erfaring med enten mat, helse og bærekraft eller pedagogikk. Det kan for eksempel være folkehelsearbeidere, ernæringsfysiologer, naturforvaltere, kokker, barne- og ungdomsarbeidere, lærere, og/eller studenter innenfor disse fagområdene. Instruktørjobben på Smaksverkstedet er fin å kombinere med studier.

 

Din rolle som instruktør

  • Formidler matglede

  • Gir barna rom til å prøve og feile

  • Engasjerer og inspirerer til å utforske mat og smak

  • Formidler kunnskap om mat, ernæring og bærekraft

  • Skaper et godt sosialt og inkluderende miljø for barna

Opplæring for instruktører

Alle instruktører på Smaksverkstedet får et grundig e-læringskurs. Kurset tar for seg en rekke temaer innenfor mat og kosthold for barn og unge. Vi gir deg alle triksene vi har lært oss siden vårt første Smaksverksted i 2013 og viser hvordan du kan legge til rette for kreativitet og smaksutforsking og samtidig unngå kaos på kjøkkenet. Du kan også delta på sosialfaglige samlinger i et nettverk av engasjerte instruktører over hele landet.

Les mer om Smaksverkstedet her

Kontakt oss

Vil du være med og spre matglede som instruktør på Smaksverkstedet? Send oss en melding og fortell litt om deg selv, så sender vi mer info.