Vi starter året med en gladnyhet fra Gjensidigestiftelsen

Vi har fått muligheten til å gi enda flere barn muligheten til en matglad fremtid, og setter nå opp flere matkurs på Østlandet. I samarbeid med Gjensidigestiftelsen og Sunne Kommuner starter Smaksverkstedet opp med kurs både i Oslo og Romerike i 2019.

Sprer matglede til enda flere barn

De lokale midlene fra Gjensidigestiftelsen gjør at vi kan sette opp flere matkurs for barn og unge. Det betyr at flere barn får muligheten til å lære seg om næringsrik og bærekraftig mat. Og ikke minst – oppleve matglede i fellesskap. Over 3 semester skal vi sette opp 24 kursrekker med til sammen 288 barn. Kursene foregår etter skoletid og er gratis å delta på.

En inkluderende møteplass i nabolaget

Med Smaksverkstedet kan vi bidra til meningsfulle møteplasser for barn og unge og fremme inkluderende felleskap. Positive aktiviteter i nærmiljøet kan være med på å skape mer levende lokalsamfunn, og vi jobber nå med å utvide til enda flere nabolag. Vi har troen på at nærmiljø med positive og åpne aktiviteter tilgjengelig for alle vil fremme deltakelse og inkludering. Dette er viktig for barns oppvekstmiljø! 

Nå begynner arbeidet med å rekruttere skoler og instruktører til disse områdene, og gleder oss til å sette i gang!

Smaksverkstedet brer seg stadig til nye deler av landet og i løpet av 2019 skal vi også starte opp med kurs i flere byer – i samarbeid med Gjensidigestiftelsen og Sunne kommuner. Les mer om våre prosjekter med Gjensidigestiftelsen og Sunne Kommuner herGjensidigestiftelsen gir millioner til Smaksverkstedet

Følg oss gjerne på sosiale medier for å få med deg siste nytt.

Kathrine Marthinsen
Author: Kathrine Marthinsen

Daglig leder