Kavlifondet støtter flere kurs med Smaksverkstedet

Sist vi holdt et åpent Smaksverksted i Bergen sentrum ble det en skikkelig gøy dag, med mange barn og stor interesse for flere kurs. Nå får vi muligheten til å videreføre tilbudet med støtte fra Kavlifondet, slik at vi kan tilby gratis og åpne kurs for flere barn i Bergen!

Smaksverkstedet i Bergen sentrum er et samarbeid med kulturmagasinet Barn i Byen og Q-meieriene, det målet er å gi barn en positiv og lavterskel helgeaktivitet der de kan lære seg om næringsrik og bærekraftig mat – og ikke minst leke med maten!

Bli med på Smaksverksted i sommer

På forrige kurs fokuserte vi på frokostmåltidet, og lagde grøtbar, smoothier og hjemmelaget granola. Vi fortsetter videre med middagsmåltidet i fokus på neste kurs, og hvis været tillater det setter vi opp langbord til et flott utemåltid i Jakobsfjorden på Bryggen. I sommerferien slår vi til med et nytt frokostverksted, siden vi hadde så lange ventelister på dette kurset sist.

Datoer for neste kurs: 

16.juni: Middagsverksted

7.juli: Sommerferiekurs med frokostverksted

Vi setter opp påmelding til disse kursene snart, følg med! Vi setter også opp tre kurs til i høst, datoer for disse kommer senere.

Hvis du ikke får med deg kursene våre kan du likevel lese om våre tanker og triks om mat for barn og barnefamilier i Barn i Byen. Magasinet kommer ut både i Bergen og Kristiansand, og vi er gjesteskribenter i hver utgave.

Kathrine Marthinsen
Author: Kathrine Marthinsen

Daglig leder