06.06.2020 11:00 - 13:00 På ditt eget kjøkken

Digitalt Smaksverksted – Minipizza med to sauser

La barna bli med på et digitalt Smaksverksted – fra sitt eget kjøkken og med live veiledning fra våre drevne instruktører! 

Vi har vanligvis Smaksverksted på skolekjøkken eller fritidsklubber men i disse tider kan vi ikke møtes fysisk og da kjører vi i gang med digitale kurs istedet! Sammen med andre barn på samme alder og en av våre flinke instruktører får barna utforske og lære om mat og smaker hjemme på sitt eget kjøkken!

Praktisk info

Kurset foregår på den digitale plattformen Whereby. Barnet trenger kamera og mikrofon på datamaskinen slik at vi kan gi veiledning underveis i matlagingen! Lenke til Whereby får du dagen før kurset.

Når: Lørdag 06.06
Tidspunkt:
11:00- 13:00
Antall plasser: mak 10 barn
Pris:
Foreløpig er modellen vår et valgfritt beløp som kan vippses etter kurset. Vippskonto til Smaksverkstedet: 601935

Kurset passer for barn i alderen 8- 10 år.

Det er mulig å melde på flere samtidig om du kjenner flere som vil være med, da sikrer dere at dere kommer på samme kurs.  Hvis kurset er fullt kan dere sette dere på venteliste, vi oppdaterer listen fortløpende.


På menyen

Minipizza med to ulike sauser
På dette kurset skal vi lage minipizza. Er perfekt lørdagslunsj til hele familien. Vi lager 4 porsjoner så resten av familien kan spise sammen når kurset er ferdig. Før kurset må dere handle inn råvarene som trengs, vi har derfor laget en handleliste og en utstyrsliste slik at dere kan handle inn når det passer dere. Det går helt fint å bytte om på noen av råvarene i oppskriften om dere noe lignende hjemme fra før av.

Handleliste- 4 porsjoner (må handles inn i forkant av kursøkten)

  • 4 grove pitabrød eller tortillalefser
  • Ulike grønnsaker, for eksempel sopp, løk, paprika, tomat og squash
  • ca 400 gram ost
  • 1 boks creme fraiche
  •  hvitløk 
  • 1 chili
  • 1 boks hakkede tomater
  • Litt salt, pepper, sukker eller honning
  • Frisk basilikum
  • Litt olje

Utstyr: Skjærebrett, kniv, kjele, bakepapir, stekebrett, osterasp, en skål.