29.10.2020 15:00 - 26.11.2020 17:00 På ditt eget kjøkken

Bli med på et sosialt digitalt fritidstilbud hver torsdag fremover!

Bli med på et 5-ukers kurs med digitalt matkurs! På dette kurset lager barna mat fra sitt eget kjøkken, sammen med andre barn og med live veiledning fra vår dyktige instruktør! 

Vi har vanligvis Smaksverksted på skolekjøkken eller fritidsklubber men i disse dager kjører vi i gang med digitale kurs i stedet! Sammen med andre barn på samme alder og en av våre flinke instruktører kan barna utforske og lære om mat og smaker hjemme på sitt eget kjøkken! Vi setter opp en smaksrik meny med retter vi vet barna digger, og hvor barna lære å lage bærekraftig og næringsrik mat. Vi tar hensyn til allergier. Tilbakemeldingene på de digitale kursene har vært over all forventning og barna opplever stor mestringsfølelse. Bonus er at resten av familien får et ferdig måltid på slutten av hver kursøkt!

 

Praktisk info

Når: 5 torsdager, fra 29.oktober – 26. november 
Tidspunkt:
15:00- 17:00
Pris:
Det er gratis å delta og råvarekostnader blir dekket med gavekort etter kurset.

Kurset passer for barn i 5- 7.trinn.

Kurset foregår på den digitale plattformen Whereby. Du får mail med lenke til videokonferanse, mer info og meny av oss før kurset starter opp. Dere trenger kamera og mikrofon på datamaskinen slik at vi kan gi veiledning underveis i matlagingen. Det er barna som er i førersetet på disse kursene, men en voksen må være tilstede.

Vi sender ut råvareliste og utstyrsliste i god tid før hvert kurs og råvarer blir dekket med gavekort etter at kursrekken er gjennomført.

Hvis kurset er fullt kan dere sette dere på venteliste, vi oppdaterer listen fortløpende. Har dere lyst til å delta sammen med klassekamerater er det bare å tipse om kurset så kan dere delta på en felles fritidsaktivitet sammen!

Billettype Pris Handlekurv
Digitalt Smaksverksted Ringerike 0 kr Arrangementet er fulltegnet. Sett deg på venteliste